Prijzen:

Alle prijzen op de webshop www.ledertrend.nl zijn vrijblijvend. Producten uit de sale kunnen niet worden geretourneerd. De prijzen zijn onder voorbehoud van drukfouten. Kortingsbonnen/codes gaan niet samen in combinatie met speciale aanbiedingen. 

Betaling:

U kunt afrekenen op onze standplaats, dat kan contant, maar u kunt ook gebruik maken van onze pin-apparaten.


Retourneren:

Standplaats: Is een artikel toch niet wat u zocht, kunt u deze retourneren of omruilen op onze standplaats. U kunt de artikelen niet retourneren als de artikelen: gebruikt/ beschadigd zijn; vermissing van de originele verpakking, labels; het artikel in de opruiming/acties/sale is gekocht. 

Mocht u onverhoopt toch een klacht of een probleem ondervinden aan het product dan kunt u ten alle tijden terugkomen naar onze standplaats en wij zullen dan de klacht of het probleem binnen de garantie oplossen. Ook als uw tas toch net niet de kleur of afmetingen heeft die u verwacht had, dan doen wij daar niet moeilijk over, ook deze kunt u omruilen, mits de kaartjes en verpakking intact zijn. 


Klachten:

Heeft u een klacht die betrekking heeft op onze diensten en/of artikelen kunt u per email contact met ons opnemen: f.lederwaren@kpnplanet.nl  Uw klacht zal zo snel mogelijk worden onderzocht. We zullen dan proberen om tot een zo goed mogelijk passende oplossing te komen.

Privacy:

We proberen zo voorzichtig mogelijk met uw gegevens om te gaan en zullen ze dan ook niet aan anderen verstrekken. 

© 2011 - 2024 LEDERTREND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel