Het traditionele gastenboek binnen “mijnwebwinkel” bestaat helaas niet meer. Hiervoor is nu “Webwinkelkeur” in de plaats gekomen.

Maar we vinden het zonde om 10 jaar lang positieve en leuke berichten van klanten verloren te laten gaan. 

Daarom hebben we ze voor nu samengevoegd op deze pagina. Hier staan 10 jaar aan gastenboekreacties van Ledertrend.nl

 

  DatumAfzenderBericht 
 Nederlands15-01-2021 - 12:22:51  J. Los

 

Een leuke tas besteld, die verder nergens anders meer te krijgen was. Netjes verpakt en verzonden op tijd, alleen door post nl vertraagd.
Communicatie is snel en fijn.
En de tas is geweldig! Bedankt

 

 

 Nederlands29-10-2020 - 13:45:14  iris

jullie zijn altijd vriendelijk en behulpzaam!
toppers :)

 

 

 Nederlands25-09-2020 - 10:26:18  Maurice Meeuws

2 tassen gekocht voor mijn partner en mij . Uitstekende kwaliteit en fantastische service.
2 jaar garantie en je kunt altijd terecht vragen m.b.t. de tassen.

 

 

 Nederlands16-08-2020 - 20:30:13  Anoniem

Super service. Snelle levering met track/trace en Mirella heeft enorm haar beste gedaan om toch 'die ene speciale tas' op te snorren! Echt een aanrader!
Dank voor de fijne service

 

 

 Nederlands14-08-2020 - 12:43:32  Katinka

Super blij met mijn mooie Micmacbag! Tas was keurig verpakt en te volgen via track&trace. Zal hier zeker opnieuw bestellen! Bedankt!

 

 

 Nederlands12-07-2020 - 23:52:16  Anniek

Super service

Dankjewel

 

 

 Nederlands02-07-2020 - 20:11:34  Jette

Vandaag een tas gekocht bij de marktkraam in Delft. Super goede service en erg vriendelijk geholpen. Echt een plezier om hier iets te kopen. :)

 

 

 Nederlands27-04-2020 - 15:42:14  Nelleke

Tijdens de coronacrisis is het ook fijn winkelen via de webshop en daar zag ik een prachtige tas uit Micmac collectie. Jeffrey en Mirella zijn de tas zelfs langs komen brengen in Pijnacker omdat levering via post nl wat langer zou duren. Echt een hele attente en persoonlijke top service!!!
Dank je wel Jeffrey en Mirella :)

 

 

 Nederlands10-07-2019 - 12:47:46  MB

De shopper die ik elders had besteld was niet meer (na)leverbaar, dus verder gezocht en kwam deze Ledertrend website, gelukkig kon ik via jullie alsnog deze tas in bezit krijgen :D
Zeer nette afhandeling en service (mail en verzorging pakket) jullie verdienen een pluim! Erg blij met mijn aankoop :+

 

 

 Nederlands14-06-2019 - 08:37:04  Marijnissen

Snelle en goede levering! Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe schooltas. Het artikel voldeed aan de verwachtingen. :)

 

 

 Nederlands27-11-2018 - 21:59:15  Karin

Goedendag
Wilt u aanstaande vrijdag in s Gravenzande een Milky Kiss schoudertas Be You (zwart met gouden stippen) voor mij apart leggen.
Mvg Karin de Brabander

 

 

 Nederlands09-10-2018 - 22:10:31  De Vries

Geweldige service. Rugtas snel geleverd en op ons verzoek prachtig ingepakt. Onze dochter gilde het uit van blijdschap toen ze het zo mooi ingepskte kado uitpakte. Als verrassing nog twee leuke kadootjes erbij. Jullie hebben een klein meisje heel blij gemaakt. Hartelijk dank dit soort service zie je niet vaak meer. Jullie hebben er een vaste klant bij.

 

 

 Nederlands27-09-2018 - 12:52:36  Silke van   Adrichem

WAT EEN GOEDE SERVICE! Vorige week in Delft met Jeffrey gesproken. Die heeft mij veel informatie gegeven over de verschillende soorten leer en diverse variaties van de weekendtassen. Uiteindelijk heeft hij een chesterfield weekendtas voor mij besteld voor een leuk prijsje. Deze is zonder verzendkosten naar mij verzonden met als extra een spuitbus tegen de regen en een wax om het leer in goede staat te houden. Heb dit vandaag allemaal ontvangen in een goede verpakking. Wat een mooie tas!
Ledertrend is voor mij zeker 5 sterren waard!

 

 

 Nederlands18-09-2018 - 22:58:48  Mel

Lang gezocht naar deze tas.
Bij jullie gevonden zonder extra kosten of meerprijs.
De tas werd sneller geleverd dan verwacht!
Wij zijn zeer tevreden!!

 

 

 Nederlands10-09-2018 - 12:29:31  Brie

Tas besteld en de volgende dag al binnen! Telefonisch contact opgenomen en werd vriendelijk te woord gestaan. Snelle service.

 

 

 Nederlands22-08-2018 - 20:07:40  Yvonne

Na lang zoeken voor een leuke schooltas voor onze dochter kwam ik via Google terecht bij het merk Milky Kiss en zo terecht bij jullie.
Ze wist al gauw welke dat het zou worden en deze werd dan ook besteld.
Bedankt voor de snelle levering de schoudertas bevalt haar prima en ze is er helemaal trots op.
Dit was de eerste bestelling en zeker niet de laatste :)

 

 

 Nederlands25-04-2018 - 07:31:37  Marianne

Was al lang op zoek naar deze portemonnee van MicMag.
Nog mooier dan verwacht. Snelle levering. Erg tevreden!

 

 

 Nederlands07-01-2018 - 21:13:26  Stella

Ik ben dik tevreden met mijn Enrico Bennetti rugtas, en de service van Ledertrend! :) :) :)

 

 

 Nederlands01-11-2017 - 22:01:35  Chris Koa

Ik ben Chris Koa en heb een mooie lederen schoudertas van MicMac besteld. Ik ben zeer tevreden over de prijs en kwaliteit.
Als ik andere mensen mag aanraden, zou ik zeker bij Ledertrend bestellen. Snelle levertijd en goede service. Mooie stoere heren tas.

Met vriendelijke groet,
Chris Koa

 

 

 Nederlands25-10-2017 - 18:45:56  peter

Hele goede, snelle service!
Mooie tas van goede kwaliteit.
Erg blij mee!!
:)

 

 

 Nederlands25-10-2017 - 17:47:10  Geraldine

Goede communicatie over vertraging van bestelde tas. Vanmiddag keurig netjes afgeleverd.
Jullie zijn zeker aan te bevelen!

 

 

 Nederlands25-10-2017 - 10:04:43  Mariëlle

Vandaag mijn schoudertasje van MicMac bags ontvangen. Super mooi en goed formaat voor mobiel en portemonnee.
Van Ledertrend keurig een mailtje ontvangen toen het pakketje bij hun de deur uitging, met track & trace code. :)

 

 

 Nederlands25-10-2017 - 09:12:02  DianaGoede en snelle service! Netjes verpakt!

 

 Nederlands12-09-2017 - 22:38:04  Marsha

Wat een mooie tas van BFF voor mijn dochter! Goede kwaliteit en mooi afgewerkt! Dank ook voor het inpakken, het ziet er heel feestelijk uit! Bedankt voor de snelle en goede levering!

 

 

 Nederlands08-09-2017 - 17:44:39  Nicole

Mooie tas besteld voor mijn nichtje..Die had ze uitgezocht op Bol.
Maar daar was de tas 2x! zo duur.
Besteld hier en de volgende dag was hij al onderweg.
Supersnelle service!!

 

 

 Nederlands27-08-2017 - 14:18:54  Danielle

Leuke tas besteld voor mijn dochter. Supersnelle levering! En ze vindt de tas supergaaf! Dank voor de goede service!

 

 

 Nederlands23-08-2017 - 23:38:01  Hetty Meijer

Mijn dochter heeft de allermooiste rugtas besteld op jullie site.
super snelle levering en de tas was helemaal naar wens.
absolute aanrader
graag tot een volgende keer.

 

 

 Nederlands12-08-2017 - 17:20:31  Stephanie

Goede service en communicatie, heel erg blij met de zebra pixels schoudertas net zo mooi als op de foto en inhoud ook helemaal perfect voor basisschool kinderen ! Volgende keer zal ik weer een tas bestellen . ?en bedankt voor de vingino big shopper en de paar euros die ik niet extra tas hoefde overtemaken omdat ik eerst een andere tas had besteld die iets goedkoper was heel erg bedank daarvoor ?

 

 

 Nederlands12-08-2017 - 15:34:27  Lidy

Bedankt voor de duidelijke communicatie en goede service.
Ondanks dat de bestelde tas tijdelijk niet leverbaar was in de gewenste uitvoering, had ik er daardoor vertrouwen in dat het goed zou komen.

 

 

 Nederlands10-08-2017 - 14:56:34  Annelie

Superblij net de mooi Vingino tas! Ook erg blij met de gratis shopper er bij! Dankjewel!

 

 

 Nederlands09-08-2017 - 18:40:09  lidia schelleviskeurig netjes bezorgd mooie tas ben er blij mee

 

 Nederlands29-07-2017 - 14:18:53  Ria Kradolfer

U levert een goede kwaliteit en de service is uitstekend.! :)

 

 

 Nederlands01-07-2017 - 15:15:24  Judith

Super tevreden met mijn tas.
Ook de service is heel goed! binnen een dag antwoord terug op mijn mail.
Het is zeker aan te raden een mooie tas te bestellen bij jullie!

 

 

 Nederlands20-06-2017 - 20:38:04  Claudia

Zeer blij met de tas. Was in eerste instantie huiverig voor het plaatsen van een bestelling. Onbekende site....
maar de prijs, van de tas, haalde mij over. En gelukkig maar! Leuke tas ontvangen!

 

 

 Nederlands18-05-2017 - 23:40:27  Herma

Goed te spreken over de service. Nadat ik tas had ontvangen met niet de juiste maten als op de website, ontving ik kort daarop de verzendkosten op mijn rekening om tas te retourneren. Goed op de hoogte gehouden via de mail over het verloop van nalevering. Echt top!!!

 

 

 Nederlands11-05-2017 - 21:19:03  Willeke Lock

Mooie luiertas in verassende verpakking verzonden!
Uitstekende klantvriendelijkheid :)

 

 

 Nederlands09-03-2017 - 22:15:01  Carlijn

Wij zijn ontzettend blij met onze lederen Micmacbags luiertas! Hij was niet op voorraad (in geen enkele winkel), maar ik werd heel netjes op de hoogte gehouden van de status. Uiteindelijk werd de tas bezorgd op de dag dat de bevalling zich aankondigde en hebben de tas nu met veel plezier in gebruik. Ik kreeg zelfs voor het lange wachten een mooie sjaal erbij! Zelden zo netjes geholpen!

 

 

 Nederlands08-03-2017 - 12:02:18  Alina casetta

Super tevreden met mijn bestelling.
Maar zeker ook met de service door jullie verleend.
Dus Het is zeker aan te raden een mooie tas te bestellen bij jullie
Ik geef een dikke ?

 

 

 Nederlands27-01-2017 - 09:58:58  Marianne Drees

Goede service en communicatie. De handtas die ik graag wilde hebben was niet meer in de collectie. Het is toch gelukt om hem te vinden. Helemaal blij mee. En ook nog een mooie sjaal gekregen. :)
Top

 

 

 Nederlands25-01-2017 - 15:16:02  margareth

Precies zoals ik in gedachten had. Deze Chesterfield tas had ik al in cognac gezien, maar wilde zwart. Net ontvangen en direct in gebruik genomen.

 

 

 Nederlands20-01-2017 - 09:46:22  Marloe Rutten

Vaker besteld en altijd erg netjes verlopen. Nu was er een item niet op voorraad en werd ik direct gemaild. Ook krijg ik netjes mijn geld terug. En bij het overige deel van de bestelling zat nog een leuk extraatje bij. Erg leuk!

 

 

 Nederlands18-01-2017 - 13:13:50  Marie Ph

C etait la première fois que je commandais un article sur ce site. Genial, j'habite en Belgique et le delais de livraison a été de 5jours genial! En plus, mon sac etait très bien emballé et etait exactement comme indiqué sur la photo! Pas déçue!!
Un grand merci! :D

 

 

 Nederlands06-12-2016 - 23:01:04  Judith

Ik ben heel blij met mijn nieuwe tas, gekocht van gekregen geld voor mijn verjaardag . Ik kreeg hem vandaag thuis bezorgd, netjes op tijd. :) :) Bedankt!

 

 

 Nederlands02-12-2016 - 13:34:33  MystikaBedankt voor een gratis sjaal!

 

 Nederlands14-10-2016 - 17:29:20  Elma

Goede bereikbaarheid en goede service.
Pakket was zorgvuldig ingepakt met een totale
Leuke sjaal ??

 

 

 Nederlands06-10-2016 - 21:28:25  Katharina

Hello!
I have received the beautiful MICMAC laptop bag and one of the wonderful Portemonnees.
Thank you so much that you send it to Ireland - I was very impressed how customer-oriented Ledertrend is ! :)
The quality and the soft leather is great. I really like your label and wish a lot of success! :)

All the best
Katharina

 

 

 Nederlands28-09-2016 - 19:36:58  Sijla

Vandaag micmac portemonnee tribal ontvangen. Zeer mooi! Goed verpakt en in de brievenbus. Als extra een sjaal gekregen, erg bedankt daarvoor.

 

 

 Nederlands15-09-2016 - 10:41:27  WilmaMicmac tasje besteld was er erg snel! Goede en snelle service top????

 

 Nederlands01-09-2016 - 22:48:00  Mirjam

Minnie mouse tas besteld voor mijn nichtje die voor het eerst naar de basisschool gaat. Mooie tas en snelle levering! Ook een snelle reactie toen ik vragen had over de bezorging. Bedankt voor de goede service!

 

 

 Nederlands22-08-2016 - 13:19:13  Hiske

Onlangs twee leuke rugtassen besteld en heel snel kregen we deze al geleverd. Prachtige rugzakken waar de kinderen erg blij mee zijn! Bedankt voor de goede service en snelle levering. :)

 

 

 Nederlands17-08-2016 - 17:25:19  Anthonia

De prachtige Vingino venna Aruba blue Rugtas die werkelijk overal was uitverkocht besteld bij Ledertrend. Snel geleverd, mooi verpakt . Een meer dan tevreden oma en een superblije kleindochter.

 

 

 Nederlands13-08-2016 - 11:54:29  Evelien

Portemonnee gekocht van MicMac de tribal in cognackleur geweldig! Helemaal goed ik vind hem te gek. Fijn dat je hem ook als clutch kunt gebruiken. Had even gebeld na drie dagen wanneer ik hem kon verwachten. Stond in bestelling maar kreeg hem de volgende dag en keurig een mailtje dat ie die dag afgeleverd zou worden.

 

 

 Nederlands03-08-2016 - 20:36:12  LindaBedankt voor de goede service!

 

 Nederlands28-07-2016 - 11:34:56  necla

Hoiii

Wanneer krijgt u weer minnie mouse tassen binnen met strik?

alvast bedankt

 

 

 Nederlands13-07-2016 - 19:42:09  Pasop

Weer super snelle levering en weer prachtig!
Enige min punt vind ik dat de tas in een plastic tas geleverd wordt, ik vond dat een tas vanaf een bepaald bedrag in een doos hoort ipv in een tas gepropt maar verder altijd top!!

 

 

 Nederlands08-07-2016 - 16:32:05  Eva

Goede afhandeling van de bestelling ondanks dat deze nog veranderd moest worden. Levering van een super leuke rugtas voor onze kleindochter was nog op tijd voor haar verjaardag. Zij was er erg blij mee. Te veel betaald bedrag is gelijk terug gestort. Super!

 

 

 Nederlands25-06-2016 - 11:02:19  BlokIk heb vrijdag laat in de middag een tas besteld en vanmorgen al in huis. Dank je wel voor de vlugge levering!

 

 Nederlands16-06-2016 - 19:28:41  SylvanaSuper!! Net mijn tas binnen en een mooi resultaat en snelle verzending :-)

 

 Nederlands12-06-2016 - 08:35:14  Jeannette PuntTop service,  ik ben erg blij met de mooie shopper!

 

 Nederlands27-04-2016 - 09:14:09  EdithGister mijn bestelling ontvangen..... bedankt voor de verzorgde levering..... omslagdoek zijn van mooie kwaliteit!

 

 Nederlands17-03-2016 - 18:03:47  TrommelsBedankt voor de snelle levering en de leuke sjaal

 

 Nederlands16-03-2016 - 20:27:47  Jacqueline

Vandaag mijn bestelling ontvangen. Goede prijs en keurige levering. Bij navraag snelle reactie. Helemaal top!

 

 

 Nederlands09-03-2016 - 19:27:39  Ans Peek

Goede site. Perfecte, snelle levering van de leuke rugtas voor onze kleindochter. Keurig verpakt. Wat leuk om het nieuwe zomerboek van Vingino en de extra tas erbij te doen. Maud is vandaag vijf jaar geworden en ze was er heeeel blij mee.

 

 

 Nederlands25-02-2016 - 15:44:38  WiaRuim aanbod en goede service. Zeker voor herhaling vatbaar

 

 Nederlands20-02-2016 - 20:43:48  Elise plakmeijerSuper goede service. Snelling levering. Helemaal tevreden. Top!

 

 Nederlands09-02-2016 - 17:23:07  Elle

Supermooie Westernbag is vandaag aangekomen. Ik ben er blij mee! Snelle levering wn netjes bezorgd.

 

 

 Nederlands29-01-2016 - 15:23:57  Jos WeltingsMooie en duidelijke website maar van de meeste tassen mis ik foto's van de binnenkant. Zo is het voor mij moeilijk te beoordelen of een tas geschikt is voor mij. Met alleen een beschrijving kan ik niet zo veel.

Groet.

 

 Nederlands28-01-2016 - 13:19:20  Astrid

Gisteren mijn bestelde Exclusive "paarse" portemonnee ontvangen.
Ben er heel blij mee! :-)
Mooie kleur paars en veel plek voor al die pasjes...geen aparte mapjes meer.. super..

 

 

 Nederlands27-01-2016 - 08:20:05  Ineke de Raaf

Wederom een rugzak besteld, nu voor mijn andere kleindochter, ziet er erg leuk uit. Goede service. Ledertrend behoort zeker bij mijn favorieten!

 

 

 Nederlands18-01-2016 - 18:45:43  Ineke de Raaf

De rugzak van Paw Patrol voor meisjes is bijzonder leuk! dank voor de snelle, keurige verzending.

 

 

 Nederlands08-01-2016 - 15:27:02  Henny eikema

Tas vandaag ontvangen , super mooi . ben er helemaal blij mee. Groetje henny
:)

 

 

 Nederlands31-12-2015 - 11:18:28  P. de Groot

Snelle levering & prettig contact en de tas was prachtig! :) :)

 

 

 Nederlands05-12-2015 - 14:54:50 Anneke van Alten

Ondanks de Sinterklaasdrukte gelukkig al na 2 dagen de tas binnen. Hij is door de brievenbus gedaan, (gelukkig was er niks mee gebeurt), want op dat moment was ik niet thuis.
Dank jullie wel voor de vlotte afwikkeling.
Prettige feestdagen alvast gewenst.

 

 Nederlands26-11-2015 - 17:49:51  W.KuypersPakket vandaag in goede orde ontvangen. Vlotte afhandeling.

 

 Nederlands06-10-2015 - 21:35:11  Ilse en Lynn

Goede service, erg fijn meedenken, en prettige mailwisseling.
Door medische omstandigheden kan mijn dochter niet slepen met een zware middelbare schoolrugtas.
In overleg, en met goed meedenken van Ledertrend, nu via deze website een hippe (dat was uiteraard een pré) trolley van vingino gekocht. Onze dochter kan inmiddels (na een week gebruik) al niet meer zonder. Ze is er zelfs trots op! Ledertrend (Mirella), bedankt! Groetjes van Ilse en Lynn.

 

 

 Nederlands01-09-2015 - 13:42:32  Yvonne

Ik had half augustus een MicMac tas besteld, bewaard voor de verjaardag van mijn dochter op 27/8. Toen de kleur haar wat tegenviel heb ik contact gezocht met Mirella en had 29/8 al een nieuwe andere kleur in huis, super gewoon. Ga zeker vaker kijken op je site.

 

 

 Nederlands28-08-2015 - 13:22:34J.Schoonderwoerd

Fay gaat blij naar haar nieuwe school met haar sterretjes-rugzak ;-)
Zelf uitgezocht en snel geleverd, dus op tijd voor haar 1e middelbare schooldag ! :)

 

 

 Nederlands14-08-2015 - 14:06:00  danny

Een leuke schooltas bestelt van Vingino voor mijn zoon. Vandaag binnen gekomen en hij is erg heel erg blij mee. Top service

DannY

 

 

 Nederlands08-08-2015 - 16:22:11  Kees van Otterlo

Een webshop die er mag zijn.
Goede kwaliteit en voeren de bestelling zonder mankeren uit.
Een goed adres, waar men je niet teleurstelt en op tijd bezorgd voor mijn verjaardag !!

 

 

 Nederlands29-07-2015 - 00:09:18  Marina

Leuk kinderkoffertje besteld. Eerst gebeld ivm de voorraad, goede bereikbaarheid! Bestellen ging vervolgens heel makkelijk en snelle levering, top! :)

 

 

 Nederlands11-07-2015 - 22:37:22  Idadank voor de mooie MICMAC tas ( met als extra een mooie sjaal)

Ida

 

 Nederlands07-07-2015 - 14:47:50Betty van der Valk-Faber

Een ongekende fijne service, heel persoonlijk!
Ik heb vandaag een mooie set thuisgekregen,
een prachtige taupe Micmac tas met bijpassende portemonaie!!
Mirella heeft dat speciaal voor mij uitgezocht bij haar leverancier en dat voor
een prima prijs!
Kreeg ik ook nog eens een fijn cadeautje bij de bestelling, helemaal top.
Als ik weer iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn: www.Ledertrend.nl
Dankjewel Mirella!! :)

 

 

 Nederlands25-06-2015 - 10:36:04  A.Kotbhele goede service

 

 Nederlands17-06-2015 - 14:36:00  Jacqueline

Zojuist de rugtas binnen gekregen voor de verjaardag van mijn zoontje. Mooi op tijd en zelfs nog een mooie shopper bij gekregen! Hartstikke bedankt voor de goede en snelle service!!

 

 

 Nederlands05-06-2015 - 12:00:55  TietsWat een geweldige service en wat een prachtige tas..en zelfs nog een kadootje erbij.. bedankt!!! :)

 

 Nederlands30-05-2015 - 14:24:55  Annet Frings

Miss mini tas vandaag gekregen met de post ben er blij mee
Tot mijn verrassingen zat er nog een Mickey mouse sleutelhanger bij kei leuk.
gr annet :)

 

 

 Nederlands28-05-2015 - 16:51:00  cindyBen super blij met mijn minnie Mouse tas. Fijne website en snelle levering.

 

 Nederlands27-05-2015 - 13:07:10  brigit

Leuke Disney Koffer besteld voor een kleine prijs
We hebben deze snel ontvangen .
En hij is leuk ingepakt als kado
Wij zijn er al blij mee. En ik denk de jarige job straks ook

Bedankt voor deze snelle en nette service.

 

 

 Nederlands20-05-2015 - 10:45:57  Kirsten

Ik had een rugzakje besteld voor de verjaardag van mijn zoon. Levertijd 1-3 werkdagen, waardoor het risico bestond dat hij te laat binnen zou komen. Dit in de bestelling erbij vermeld. Binnen zeer korte tijd een persoonlijke mail terug, dat de rugzak diezelfde dag nog verzonden zou worden. De dag erna was hij al binnen. Super service! Ook fijn, het persoonlijke contact, hierdoor voel je je echt geholpen.

 

 

 Nederlands10-05-2015 - 20:09:27  Angela

Hele fijne service! Vanwege een feestdag duurde de levering wat langer, maar dit werd netjes middels een mail gecommuniceerd.
Pakket is ook in goede staat aangekomen! :)

 

 

 Nederlands31-03-2015 - 12:30:58  annemiek meegdes

Wij zijn super blij met de vingino-reistrolley/rugtas!!!! Mijn zoon is inmiddels al 10× op vakantie in eigen huis geweest ;) !! Bedankt voor de snelle levering!!!

 

 

 Nederlands25-03-2015 - 12:20:54  Wil Siroen

Heb mijn bestelling in goede orde ontvangen treft mijn verwachtingen te boven echt aanrader

 

 

 Nederlands19-03-2015 - 14:15:46  Lisette

Was weer op zoek naar de zo fijne zgn "damesportemonnee"van het merk Exclusive en warempel. Ik vond deze bij jullie :) Snel en correct geleverd binnen 2 dagen, dankjewel.

 

 

 Nederlands09-03-2015 - 09:26:45Ester van Tiggelen

Zeker tevreden! Snelle en correctie levering, goed communicatie. Ik zal zeker vaker bij jullie bestellen. En mijn zoon was ook nog eens heel blij met zijn verjaardagscadeau.

 

 

 Nederlands07-03-2015 - 11:56:44  Hanneke

positieve ervaring! Bestelde koffertje was binnen 2 dagen geleverd, en de communicatie was snel en netjes, dus mijn complimenten!

 

 

 Nederlands28-02-2015 - 09:04:53  Alexander

Ik was al lang op zoek naar een specifieke tas van Enrico Benetti. De oude was na 12 jaar wel zo'n beetje versleten. Deze heb ik hier gevonden en besteld. Wel eng zo'n onbekende website maar het is prima gelukt. Binnen een paar dagen had ik de tas binnen en het was ook het juiste model! Hartelijk dank ik ben er erg blij mee.

Alexander

 

 

 Nederlands27-02-2015 - 13:35:34  Wilma barten

Dank u voor de snelle levering van mijn tas , hij is in het echt nog mooier dan ik dacht . Ben er erg blij mee

 

 

 Nederlands21-01-2015 - 21:31:06  Ilona

Super blij met mijn nieuwe tas, goede snelle service!! En mijn dochter is super blij met het kadootje, arm warmers! Dank je wel

 

 

 Nederlands13-01-2015 - 16:23:06  ilse

Voor kerst een portemonnee gekregen van micmac, bleek een fout in te zitten. Portemonnee teruggestuurd en een nieuwe gekregen. Superservice, heel goed en netjes opgelost. Zeker een aanrader.

 

 

 Nederlands10-01-2015 - 02:04:59  Raymond

Luier tas besteld die was niet meer aanwezig! Ze kwamen met een goede suggestie die tevens goedkoper was. Snel geleverd en het teveel betaalde bedrag snel terug gestort, dus zeer tevreden!

 

 Nederlands08-01-2015 - 10:58:55SimoneMooie tas en een leuk cadeautje erbij, dank je wel

 

 Nederlands18-12-2014 - 14:36:51j. heikoop

Mooie nijntjetrolley besteld voor onze kleindochter.

 

 Nederlands09-12-2014 - 22:26:40m.c. kruit-post

Hallo, snel mijn bestelde tas ontvangen. Ziet er goed uit voor een mooie prijs. Ook goed verpakt. Tineke ;)

 

 

 Nederlands05-12-2014 - 10:18:42Randolph hart

Hoi Jeffrey en Mirella, hartelijk dank voor de mooie tas en ook die mooie sjaal.
Het zijn twee prachtige kadootjes voor mijn kleindochter. Ik ben heel erg tevreden.

 

 

 Nederlands04-12-2014 - 10:47:41Anouk

Gisteren een heel mooie grote A4 MicMac schoudertas ontvangen. Deze moest eerst besteld worden, maar toen ik bericht kreeg dat de tas binnen was werd hij ook meteen een dag later hier bezorgd. Prima dus. Wat zal mijn dochter blij zijn met haar nieuwe tas voor school. Hier passen met gemak drie 23-rings klappers in en nog meer schoolboeken. In haar Eastpak rugzak was het steeds een gevecht om de rugzak dicht te krijgen.
De tas was zelfs ook nog tien euro goedkoper dus voor hetzelfde bedrag konden we de tas een maat groter bestellen en die maat groter is dus absoluut geen overbodige luxe. :)

 

 

 Nederlands03-12-2014 - 19:48:08Tekla Buijert

helemaal blij vandaag is mijn Mic mac tas binnen gekomen bedankt dat ik het mocht ruilen en dat het verschil al op mijn rekening staat.ik zal jullie onthouden en nog eens wat bij jullie bestellen .
super tevreden.

 

 

 Nederlands27-11-2014 - 12:53:06mayke thielen

Super snelle levering van de rugzak van phineuas en ferb vondt het ook leuk de extra service om het ingepakt te versturen.
zou de volgende keer weer bij jullie bestellen bedankt :D B)

 

 

 Nederlands25-11-2014 - 15:22:56Mariet

Mooie portemonees ben er blij mee de bruine d exklusive was voor mijn dochter.
De groene van mic mac is voor mijzelf en is echt mooi van kleur.
Bedankt

 

 

 Nederlands22-11-2014 - 19:29:28MarlousSnelle levering. Bedankt. Erg blij met de Paul Frank Trolley.

 

 Nederlands20-11-2014 - 16:38:08Elly

Leuke website en snelle bestelling

 

 

 Nederlands08-10-2014 - 23:31:14Mattie

Vandaag kreeg ik dan mijn tas binnen! De bestelling had iets vertraging, maar werd goed op de hoogte gehouden van hoe het zat! Super! Maak ik mijn pakketje open en zit er een leuke sjaal bij!
Super tevreden!

 

 

 Nederlands08-10-2014 - 12:48:15Anita de jong

Mijn bestelling gisteren binnen gekregen! De tas is super en de sjaal erbij was een leuke verassing!
Ook een dik compliment voor jullie service. Heb jullie aan mijn collega's aangeraden. :D

 

 

 Nederlands17-09-2014 - 19:42:30Anne

Vanavond werd mijn blauwe micmac tas bezorgd... Ben helemaal happy! En als grote verrassing een prachtige sjaal! Helemaal top! :D

 

 

 Nederlands17-09-2014 - 16:50:03Maartje Coenen-Willems

Hallo,
Bedankt voor de snelle levering en de ontzettend leuke tas die er nog bij in de verpakking zat!

 

 

 Nederlands12-09-2014 - 12:09:52Renate HollanderBedankt voor de mooie Vingino tas, goede en snelle service.
Groet Renate

 

 Nederlands31-08-2014 - 14:35:44An

Bedankt voor de goede service en de snelle levering. Heel persoonlijk geholpen en ik ben goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Zeker een aanrader!

 

 

 Nederlands30-08-2014 - 14:02:16Melissa

Afgelopen donderdag heb ik een roze Minnie Mouse rugtas voor mijn dochtertje en deze ochtend (zaterdag) al binnen gekregen! Heel erg bedankt voor de snelle service!! Ons dochtertje is helemaal blij met haar mooie tas en is nu helemaal klaar voor haar eerste dag op de peuterspeelzaal!! ;)

 

 

 Nederlands28-08-2014 - 21:08:33Trudie van MegenBedankt voor de snelle en goede afhandeling van mijn bestelling.
Mijn dochter blij, ikke blij. :)

 

 Nederlands27-08-2014 - 20:52:31Rianne

Dochterlief is helemaal blij met haar nieuwe schooltas. En dan zat er ook nog een mooie sjaal bij.
Bedankt voor de snelle service! :)

 

 

 Nederlands25-08-2014 - 09:23:45Suusbedankt voor de snelle levering mijn dochter is superblij met haar nieuwe schooltas!!

 

 Nederlands22-08-2014 - 23:10:44Simone

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering. Als ik vragen had, kreeg ik snel antwoord via de mail. :)

 

 

 Nederlands22-08-2014 - 18:33:36Anita van Schie

Super blij met mijn nieuwe portemonnee,levering binnen 2 dagen.
Volgende keer weer wat nodig dan meteen naar Leder Trend }:

 

 

 Nederlands21-08-2014 - 17:21:05Nanette Wartena

Bedankt voor de snelle levering van de Micmac-tas. Ook nog een leuke sjaal gekregen. Super! Mijn dochter is dolgelukkig en begint enthousiast met haar nieuwe tas aan haar middelbare schoolperiode! :)

 

 

 Nederlands20-08-2014 - 12:03:58jessica

Super blij en tevreden met mijn nieuwe hippe portemonnee.
De levering was snel en het zat netjes verpakt. Bedankt!

 

 

 Nederlands15-08-2014 - 12:59:35lynsey braat

Tas voor mijn dochter besteld ondanks iets langere levertijd toch nog op tijd voor het nieuwe schooljaar met een leuke attentie.Keurig verpakt.Dochter hartstikke blij.Zal in de toekomst zeker nog wel iets bestellen.Bedankt !!

 

 

 Nederlands07-08-2014 - 22:07:21Helga DekkerSnelle nette levering met een leuk extraatje.
:)

 

 Nederlands03-08-2014 - 21:35:06Marja

We hadden een schooltas besteld voor mijn dochter, moesten er lang op wachten maar werden goed op de hoogte gehouden via de mail. Ze is er helemaal blij mee en vooral de attentie die er bij zat vond ze super. Bedankt!

 

 

 Nederlands01-08-2014 - 20:09:11sabinaSuper snelle levering ben er super blij mee bedankt

 

 Nederlands30-07-2014 - 14:39:43Lisette

Tas voor mijn dochter besteld met het verzoek snel te leveren i.v.m. haar verjaardag. De bestelling was de volgende dag binnen met een leuke attentie erbij. Ik blij, dochter helemaal blij. Alles keurig verpakt. TOP!

 

 

 Nederlands08-07-2014 - 17:44:00Tanja

Hartelijk dank voor de geweldige service, persoonlijke aandacht en snelle levering, echt geweldig!!

 

 

 Nederlands07-07-2014 - 18:44:16Christine

3 canvas rugzakjes voor de kleinkinderen.
Ze zien er lekker stoer uit.
Dat wordt een top vakantie.
Fijn om persoonlijk contact te hebben via de mail.
Dank je wel.

 

 

 Nederlands27-06-2014 - 23:10:56Linda

Het was even spannend met voorsorteren en naleveren maar na veel, leuk, contact en SMSsen was de nieuwe schooltas, in cadeaupapier, op tijd op de verjaardag van mijn dochter. De MicMac is prachtig. Hartelijk bedankt voor je goede zorgen.

 

 

 Nederlands21-06-2014 - 23:51:04YvonneSupersnelle levering. Ben heel erg blij met mijn nieuwe clutch-wallet en heb hem geljk in gebruik genomen.
:)

 

 Nederlands21-06-2014 - 14:50:38Sharine

Grappig krijg ik net een mail dat mijn portemonnee verstuurd is. En blijk ik hem al 3 dagen te hebben. Bedankt voor jullie snelle levering. Ben erg blij met mijn Clutch Wallet . :)

 

 

 Nederlands19-06-2014 - 15:39:00bianca van oossanen

wat een leuke rugtas... en snel binnen gekomen ivm schoolreis van mijn dochtertje... goede service dus ik ga er zeker nog een keer bestellen. :) :) :)

 

 

 Nederlands16-06-2014 - 09:31:30Frits Koolhof

Bestelde portemonnaie goed en snel aangekomen. Inhoud en verpakking vond mijn dochter erg mooi.
Bedankt :)

 

 

 Nederlands13-06-2014 - 11:20:16BJHelemaal blij met mijn nieuwe portemonnee :)

 

 Nederlands08-06-2014 - 11:50:03bianca werkhovenfijne service word netjes op de hoogte gehouden.
tas netjes ontvangen en de sjaals

 

 Nederlands21-05-2014 - 12:49:01Sandra

Snelle levering , netjes verpakt.
Prijs/kwaliteitverhouding van de clutch/portemonnee is super.

 

 

 Nederlands15-05-2014 - 17:03:42Gea Boersma

Mijn schoudertas Molise is binnen en helemaal naar mijn zin.
Handig tasje, goed om altijd mee te slepen. Niet te groot en niet te klein, net wat ik wilde. :)
Dat stevige tussenschot is erg fijn, Nu zijn de vakken duidelijk, grijp je niet in de verkeerde.

 

 

 Nederlands15-05-2014 - 11:14:57[ Geen naam ingevuld ]

Mijn portemonnee ontvangen. Ben er héél erg blij mee en de kleur is prachtig! Bedankt voor de goede service.

 

 

 Nederlands19-04-2014 - 17:57:12Laurence GimbrereHeel snel er nog mooier dan ik dacht. Netjes verpakt ook.

 

 Nederlands11-04-2014 - 18:17:45KarinBedankt voor de snelle levering. Super mooie tas voor mijn dochter haar verjaardag.
:)

 

 Nederlands24-03-2014 - 15:55:27ingrid sleeking

Echt TOP SERVICE!!!! Had een MICMAC tas gekocht en portemonnee, Tas was groter als dat ik verwachte en vroeg of er ook een maatje kleiner van was, nou die was er en kan ik gewoon omruilen.
ook vroeg ik een advies over de portemonnee en kreeg ik een eerlijk antwoordt terug, dat is pas service. :) dank daarvoor en ik kijk met smart uit naar mijn nieuwe tas!!!!!

 

 

 Nederlands29-11-2013 - 15:20:09PeggyMooie producten en super klantvriendelijk!!

 

 Nederlands23-11-2013 - 19:26:52Nadine

Wat een top service! Zo snel al bezorgt! 0_0
Ben erg tevreden en raad iedereen aan bij jullie te bestellen..

 

 

 Nederlands23-11-2013 - 15:52:01Kim

Afgelopen donderdag avond een portemonnee besteld en vandaag (zaterdag) in huis. Ben er super blij mee!!!!! Al lang op zoek geweest naar deze lijn van exclusive en gelukkig hier gevonden. Goede kwaliteit en een hele leuke prijs!!!!! Bedankt.

 

 

 Nederlands14-11-2013 - 21:25:23AnitaGoede service, en mooie tassen!

 

 Nederlands07-11-2013 - 20:47:46Marjanka

Super snelle levering en service. Goed ingepakt met een mooie tas! Ben heel erg blij met de sjaal, muts en riem van Vingino! Bedankt !!

 

 

 Nederlands13-10-2013 - 19:31:32Bianca Werkhoven

Mirella van ledertrend is erg vriendelijk, levert kwaliteit tassen.
Mijn tas was niet meer leverbaar en kwam met een perfecte alternatief.
Zeer goede service, raad echt aan om te bestellen bij deze goede webshop.

 

 

 Nederlands12-10-2013 - 20:53:20wilma smits

Super service
niet in het assortiment, maar toch geregeld voor mij en de volgende dag al binnen.
En het is een superleuke tas

 

 

 Nederlands18-09-2013 - 15:35:18Esther BoumanWat een super service, de mooie Vingino muts en kolsjaal ontvangen in een leuke Vingino tas met boekje. Reuze bedankt. B)

 

 Nederlands10-09-2013 - 19:59:52DaisySuper service en een snelle levering! Ik ben blij met mijn Daisy Dark tas. :)

 

 Nederlands30-08-2013 - 19:29:54JanetGisteren besteld om 15.00 uur en vandaag al binnen. Super! Tas is helemaal top. :) :)

 

 Nederlands26-07-2013 - 19:37:38Diana Smits

Bedankt voor de super snelle service! Ik ben helemaal blij met mijn clutch&wallet. Ik heb deze clutch al eens eerder gehad maar die is helaas kapot gegaan, na enig zoekwerk eindelijk een bedrijfje gevonden die hem nog verkoopt :) ik ga zeker nog eens iets bestellen.

 

 

 Nederlands26-06-2013 - 23:39:20Bianca

Bedankt voor de goede snelle service, het kado voor de kinderen kwam met de post precies op tijd voor hun verjaardag en dankzij de inpakservice konden ze gelijk hun kadootje uitpakken.
Volgende keer als ze weer een tas nodig hebben zeker weer via leder trend.
Zal het ook zeker bij anderen aanraden.

 

 

 Nederlands26-06-2013 - 20:47:59DanielleDe drie tassen heb ik snel ontvangen. Nu al zin aan het volgende schooljaar! Bedankt!

 

 Nederlands21-06-2013 - 15:48:46Jolanda Habets

Hallo Mirella,

Wederom bedankt voor de drie leuke schooltassen!! Onze kinderen zijn er heel erg blij mee :) !

Bedankt!

Vr. Groet,
Jolanda Habets

 

 

 Nederlands12-06-2013 - 16:13:54jessy

Alweer een tijdje mijn lou lou portemonnee in gebruik!
verjaardagskado van vriendinnen,super blij mee!! Dank je wel!!
groetjes Jessy ;)

 

 

 Nederlands29-05-2013 - 00:07:12LailaSuper service en een snelle levering!
Ik ben blij met mijn A4 MicMac tas :D

 

 Nederlands28-05-2013 - 22:01:07patricia

De bretels voor mijn dochters vandaag ontvangen. Ze zijn er helemaal blij mee :) !! bedankt voor de snelle levering, groetjes Patricia

 

 

 Nederlands28-05-2013 - 16:18:49JanssenLeuke portomonnee,snelle levering

 

 Nederlands08-05-2013 - 10:54:36Margreet

Mooie bretels! Mijn dochter is er helemaal blij mee en snelle levering!

Groetjes Margreet

 

 

 Nederlands27-04-2013 - 17:06:06majellaroze vingino tas binnen voor mijn dochr. ze was door het dolle heen.supper.

 

 Nederlands25-04-2013 - 10:53:29Minou

Gevonden via Marktplaats. Leuke site, goed contact als je vragen hebt. Snelle levering. Dochter helemaal blij met de leuke bretels en ik met de mooie tas. Alles top! Ga zo door, ik kan jullie aanbevelen :)

 

 

 Nederlands03-04-2013 - 15:46:53rebekkasuper kwaliteit,leuk :p
ben er nu al super blij mee!!xx }:

 

 Nederlands29-03-2013 - 16:03:14Sanne

Ik ben erg blij met mijn nieuwe portemonnee, en wat een service! dankjewel!

 

 

 Nederlands26-03-2013 - 14:47:19EvieHeel erg bedankt voor de snelle levering ! Ik ben heel blij met mijn nieuwe portmonnee.

 

 Nederlands19-03-2013 - 16:53:01BiancaBedankt voor de snelle levering van de rugzak met etui...super!!! :) :) :)

 

 Nederlands19-03-2013 - 12:37:18MirandaSuper snelle levering . Bedankt hiervoor. Dochter bij met tas ! :)

 

 Nederlands13-03-2013 - 20:04:59Bianca werkhoven

Beste mirella, bedankt voor de snelle levering van de portemonee, en ook nog een leuk kado erbij. Top goede services,

 

 

 Nederlands01-03-2013 - 13:37:12Miriam

Snelle levering, ik ben zeer happy met de minny mouse tas met portemonee. Mijn jongste zal helemaal happy zijn als ze dit krijgt met haar verjaardag. Ook de gouden clutch is helemaal geweldig. Bedankt voor het extra spiegeltje.

 

 

 Nederlands27-02-2013 - 16:44:03Thea

tas was niet meer leverbaar die ik had besteld, kreeg hierover een mail met gelijk een voorstel voor een andere tas kon zelfs een duurdere tas krijgen. Prima service : :D

 

 

 Nederlands27-02-2013 - 08:02:20Jennifer de VosDat is nog eens service. Maandag besteld en dinsdag al geleverd. De tas is prachtig en bedankt voor de shopper. X :+

 

 Nederlands13-02-2013 - 12:51:04jansje lok

De bestelling is binnen!!
Super mooi en bedankt voor de shopper.

Groetjes Jansje

 

 

 Nederlands29-01-2013 - 09:14:13Hinke Burgler

Wat een goede service!
Vrijdagmorgen een tas besteld en zaterdag was de tas al binnen!
Het was een verjaardagskadootje voor mijn dochter. Wij kregen nog een persoonlijk mailtje met de felicitaties en of het goed was aan gekomen!
Wij gaan deze site zeker onthouden.
Nogmaals Bedankt!
Hinke

 

 

 Nederlands22-01-2013 - 19:06:27Marjolein MuijsertWat een fantastische service en super snelle levering! :)
Hier ga ik zeker vaker wat bestellen!

 

 Nederlands13-01-2013 - 12:40:46Anouk Langenhuijsen

Ik heb mijn portemonnee heel vlot ontvangen en ben er siuper blij mee! Was al heel lang op zoek naar dit zilverkleurige model en heb het nu eindelijk in mijn bezit.Bedankt!! (ook voor de leuke lucky charm!)
Groetjes Anouk

 

 

 Nederlands28-11-2012 - 08:22:42AnneliesZondagavond laat nog een zebra tas besteld. En dinsdagmiddag al in huis. Helemaal super!!

 

 Nederlands01-11-2012 - 07:32:43Monique Vos

Eindelijk een tas gevonden voor mijn dochter waar echt ALLES in kan voor school. De schoudertas van Hanging out Lovers. MET gratis etui erbij en voor een hele leuke prijs ! Haar dag kon niet meer stuk gisteren en vandaag een trotse dochter MET tas naar school. Ik weet waar ik voortaan onze tassen koop: bij Ledertrend !

 

 

 Nederlands31-10-2012 - 19:14:50karinaTwee leuke vingino tassen besteld,heel snel in huis.erg blij mee.

 

 Nederlands27-10-2012 - 19:26:50Gisele

Geweldige Mic Mac collectie en leuke prijzen! Supergoede service en leuke attentie bij bestelling. Een aanrader!

 

 

 Nederlands25-10-2012 - 17:55:03Stefanie

Hi Mirella, Super bedankt voor de snelle levering (vandaag besteld is morgen in huis, helemaal top!!) en wat is de clutch&wallet leuk!!!! Ik ben echt super tevreden en ga ledertrend zeker in de gaten houden! Groetjes, Stefanie

 

 

 Nederlands20-10-2012 - 16:11:22Denise

Supersnelle levering door Ledertrend. Bovendien hele leuke tassen! Ik ben helemaal blij
:D

 

 

 Nederlands06-10-2012 - 20:00:05angelique van dijk

Hallo,

Heb een aantal weken geleden bij jullie het roze kindertrolleytje besteld en ontvangen met roosjes en wit/groen geblokt aan de onderkant. Zie hem niet meer op de site staan en zou er graag nog een willen hebben. Krijgen jullie die nog binnen of is er niet meer aan te komen?

Groetjes Angelique van Dijk 

 

 

 Nederlands05-10-2012 - 19:08:17Gerda Kok

Via marktplaats heb ik Ledertrend gevonden. Mijn mail werd dezelfde avond netjes beantwoord. Mijn bestelling kwam al na 2 dagen binnen. Geweldig! Ik ben heel tevreden. :)

 

 

 Nederlands03-09-2012 - 14:46:00Debby Meijer

Wat een goede service en klantvriendelijkheid. Snelle levering, goed telefonisch bereikbaar en ook bij retouren erg klantvriendelijk.
Dus ik kom zeker terug!!!!

 

 

 Nederlands24-08-2012 - 16:16:34Margot van DamDe koffer kwam woensdag al binnen! Fijn helemaal op tijd!
Erg mooi, m`n dochtertje is er erg blij mee!

 

 Nederlands18-08-2012 - 20:24:17Gerrianne

Vandaag is mijn Enrico Benetti bowlingtas binnen gekomen. Gisteren heb ik netjes een mail ontvangen waarin stond dat mijn tas vandaag zou worden bezorgd en er werd ook gezegd dat de hengels van de tas iets langer zijn dan bij de vorige versie van deze tas. Voor mij alleen maar positief! Wel heel netjes dat het werd vermeld. Dat ik er ook nog een superleuke shopper bij kreeg, was helemaal geweldig. Ik zou zeker opnieuw bij LederTrend bestellen!

 

 

 Nederlands08-08-2012 - 16:41:46Astrid

wouw zaterdag avond een tas besteld met 50% korting :D en hij is dinsdag middag al binnengekkomen!! Yeah ben super blij ziet er goed uit en stinkt naar nieuw! :D :p
bedankt ledertrend! :+

 

 

 Nederlands08-08-2012 - 10:30:56wilma mieresmooie tas en snelle service ;)

 

 Nederlands02-08-2012 - 18:25:29Jacqueline

Hoi ik heb vandaag de tas ontvangen
Hartstikke leuk.
Groetjes jacqueline

 

 

 Nederlands01-08-2012 - 12:52:24LeonieWat een snelle service! En de tassen zijn echt onwijs mooi. De site is trouwens ook heel overzichtelijk. :)

 

 Nederlands22-07-2012 - 00:02:10Muriel

Coole tas: een tevreden zoon!
Goede website en snelle service: een tevreden moeder!

 

 

 Nederlands18-07-2012 - 18:54:36Marijke Kerkhof

Gisteren de portemonnee ontvangen, netjes verzorgd in doosje.
De kleur is prima, precies wat ik voor ogen had.
In de praktijk zal blijken of de portemonnee handig in gebruik is.
Dank voor de snelle service.

 

 

 Nederlands18-07-2012 - 15:00:33Martha

Gisteren de leren Mic Mac tas ontvangen. Dochter is er heel blij mee. Bedankt. :)

 

 

 Nederlands14-07-2012 - 13:34:34Petra Tacoma

Vandag de vingino schooltas ontvangen, er was iets mis gegaan, maar je hebt het fantastisch opgelost.
Wat een service!!
bedankt.

 

 

 Nederlands12-07-2012 - 14:45:44Diana

Zojuist heb ik de grijze A5 MicMac tas ontvangen.
Het is echt een supertas in een handige maat !
Bedankt voor de snelle levering en telefonische informatie.
Oh ja, ook bedankt voor de vrolijke strandshopper, leuk extraatje.

 

 

 Nederlands11-07-2012 - 16:45:26Liesbeth

Gister bestelt en betaalt en vandaag al ontvangen!! Dochter helemaal blij met haar trolly voor de vakantie!!

 

 

 Nederlands10-07-2012 - 22:05:06Sylvia

Ik heb de MicMac A5 tas binnen. Precies goede maat, net wat kleiner dan de A4 of de andere tassen type cowboy. Het is mooie tas van goede kwaliteit en snel geleverd.

 Nederlands03-07-2012 - 17:08:07Saskia Heetebrij

Ik heb de tas binnen!!!! Een groene Enrico Benetti A4 bowling tas!
Tot mijn verassing zat er een superleuke boodschappen tas bij!
Het mailcontact was erg vriendelijk, de service is super! En de tas, oh de tas, ik ben verliefd!
Bedankt voor jullie goede zorg!!!

 

 

 Nederlands26-06-2012 - 21:07:47Sillie\\`x

Een snelle reactie op de mail naar aanleiding van mijn vraag. Erna een goede snelle verzending van het product! Ben superblij met mij Clutch&Wallet =)

Bedankt Ledertrend!

 

 

 Nederlands26-06-2012 - 19:12:09lieke convents

Ik was opzoek naar een leuke tas en kwam via marktplaats op deze site terecht. Mijn Oog viel op een mooie vigino tas en deze was op dat moment nog in de aanbieding ook! ik deed mijn bestelling in het weekend en op dinsdag had ik de tas al in goede orde ontvangen. Ben er heel blij mee! Deze site is een echte aanrader. :)

 

 

 Nederlands26-06-2012 - 11:35:10Fam Kuijpers

harstikke bedankt voor de super service,
vanmorgen om half 12 hadden we de tas in huis, toch nog gered voor de verjaardag super !
groetjes Hanneke

 

 

 Nederlands14-06-2012 - 17:20:29eviik wil graag de enrico benetti bowler tas als schooltas gebruiken. heeft iemand hier ervaringen mee op het vmbo

 

 Nederlands01-06-2012 - 23:07:53Debora van der Meer

Bedankt voor de snelle levering!
Mijn zoon kan nu zijn vakantie spulletjes mooi opbergen in zijn mooie koffer.
Met vriendelijke groet,
Debora van der meer

 

 

 Nederlands22-05-2012 - 22:47:09Leona

Vandaag mijn clutch binnenkregen, ben er heel erg blij mee en bedankt voor de supersnelle verzending. Groetjes Leona

 

 

 Nederlands19-05-2012 - 17:29:41ChantalSnelle en goede levering van mijn clutch!

 

 Nederlands11-05-2012 - 17:04:51Marissa

Ik ben heel erg blij met mijn Daisy Dark etui!
Hij is super mooi!!! :D
Goed verpakt en binnen 3 dagen ontvangen.
Hartelijk bedankt voor de goede service.

 

 

 Nederlands07-05-2012 - 22:24:31IngeSupersnelle levering. Ik ben heel erg blij met mijn clutch!

 

 Nederlands07-05-2012 - 12:12:18Bettie

bestellen via internet is niet iets wat ik graag doe.
ledertrend heeft me dan ook zeker niet teleurgesteld.
de bestelling en de levering verliepen vlekkeloos. een tevreden klant dus.
groetjes Bettie

 

 

 Nederlands18-04-2012 - 17:01:02Karin van Rijssen

Nou hierbij zoals beloofd de beoordeling in jullie gastenboek:ik ben zeer tevreden over de snelle levering van de ontzettend leuke tas.Het is ook heel prettig dat klanten een privee mailtje krijgen dat hun betaling ontvangen is etc.Ik kom zeker nog eens terug bij jullie,

groetjes van Karin :)

 

 Nederlands17-04-2012 - 13:48:00MoniqueGoede en vooral snelle service! Ook mijn portemonnee omruilen voor een andere kleur verliep weer snel en vlekkeloos. Complimenten! :)

 

 Nederlands17-04-2012 - 13:47:59MoniqueGoede en vooral snelle service! Ook mijn portemonnee omruilen voor een andere kleur verliep weer snel en vlekkeloos. Complimenten! :)

 

 Nederlands16-03-2012 - 12:49:22naomi

ik ben echt superblij met mijn vingino tas en etui }:
meteen dinsdag rond twaalf uur `s middags bezorgt.
tas ziet er mooi uit :)

 

 

 Nederlands13-03-2012 - 19:55:19Sagitta

Wij zijn erg blij met de vingino tas voor mijn zoon en de leren damestas. Snel geleverd en ze zien er erg mooi uit. Bedankt!

 

 

 Nederlands13-03-2012 - 16:41:07Nathalie van der GrijnBen echt mega blij met mijn sjaal en wat een super snele service! :)

 

 Nederlands11-03-2012 - 23:33:32JolandaMijn zoon is helemaal blij met zijn Vingino tas. Bedankt voor de snelle verzending, het kwam mooi op tijd voor zijn verjaardag. :)

 

 Nederlands23-02-2012 - 20:01:53mirnaheb vandaag me portomonnee binnen gekregen SUPER!!
snelle en goeie service :)

 

 Nederlands15-02-2012 - 12:20:18TheaWat heerlijk snel Maandag j.l besteld en betaald en woensdags al in de bus en hij is heel mooi! mijn cluch & Wallet, super die snelle levering! :)

 

 Nederlands11-02-2012 - 18:19:16ClaireDonderdag besteld en vandaag (zaterdag) in huis! SUPER!

 

 Nederlands08-02-2012 - 18:26:46jacquelinemijn tas is helemaal tot mijn verwachting.en een supper snelle levertijd. :) . bedankt

 

 Nederlands01-02-2012 - 20:01:39melissa

Super snelle levertijd,

na het overmaken meteen een berichtje dat de betaling binnen is. direct de artikelen ontvangen.

 

 

 Nederlands01-02-2012 - 12:49:27Bertus

Maandag een M-Wallet besteld en zonet (woensdag middag) al bezorgd!! Fantastische service en het product volledig naar wens!!

Ik kan niks anders zeggen dan, TOP, Ledertrend Bedankt!!

 

 

 Nederlands31-01-2012 - 15:09:40MargoLeuk, nieuwe portemonnee is al binnen lekker snel en mooi!

Bedankt!

Grtz

 

 Nederlands08-01-2012 - 14:46:39marianik ben bij met mijn clutches goede kwaliteit ziet erg mooi uit
heb fijn zaken met jullie gedaan prima service

 

 Nederlands30-12-2011 - 23:28:05Gerda

Vlak voor de Kerst besteld, vlak na de Kerst in huis, een nieuwe clutch voor mij en een leuke colsjaal voor mijn dochter. Zeer betaalbaar en erg vriendelijk mailcontact! Mooie site, komt betrouwbaar over.
Bedankt Mirella!

 

 

 Nederlands29-12-2011 - 14:01:45Bianca

Goede service, fijn telefonisch contact.
Had de spullen ondanks de kerstdrukte erg snel ik huis! En daarbij ook nog een mooie colsjaal cadeau, dankjewel!
Aanrader!!

 

 

 Nederlands26-12-2011 - 09:16:08PaulinaSnelle levering ook inde Kerstdrukte! Tas ziet er heel mooi uit! :)

 

 Nederlands15-12-2011 - 19:28:37annet

Beste Mirella,
Dank je wel voor de snelle service en de leuke sjaal die ik cadeau kreeg.
Jullie zijn een echte aanrader, alles was netjes verzorgd.

Vrgr
Annet

 

 

 Nederlands15-12-2011 - 18:48:59Fredine Goijen

Hallo Mirella, wat een super goede service en afhandeling. Mijn vriendinnen hebben de clutches en colsjaal ontvangen dank je wel !!
Mijn colsjaal ook prachtig.
Danke mooie feestdagen en tot een volgende keer.
Groetjes Fredine

 

 

 Nederlands02-11-2011 - 20:32:31arian

wat een aanrader zijn jullie.
hele goede service. snel in huis en een super mooie tas rijker
bedankt groetjes arian :)

 

 

 Nederlands31-10-2011 - 10:55:41Aryanne Jacobs

Heb de 2 tassen direct na betaling ontvangen, echt supersnel!!!
Prima prijs/kwaliteit verhouding. ;)

 

 

 Nederlands26-10-2011 - 19:39:55Rosanxx

Wat een superleuke tassen! die zilveren vingino tas is echt gaaf. ik ga hem voor sinterklaas vragen! xx Rosan :D

 

 

 Nederlands20-09-2011 - 17:25:43Fleur Dejalle

He Mirella, die Converse tas is echt heel erg leuk!
Ik ga vragen of ik hem voor me verjaardag mag hebben van me vader en moeder :D

Groetjes Fleur

 

 

 Nederlands13-09-2011 - 18:27:36Janine

Wat een goede en snelle service! En de persoonlijke begeleiding van onze aankoop stellen we zeer op prijs. Dank jullie wel! ;)

 

 

 Nederlands02-09-2011 - 13:22:59M DanenDe tas is echt heel erg mooi en de service is toppie hardstikke bedankt ;)

 

 Nederlands28-08-2011 - 12:43:39[ Geen naam ingevuld ]

ik ben erg blij met de tas. :) hij is super leuk en ik ga hm zeker veel gebruiken, ook op school. de mensen die aan het twijfelden moeten het nu zeker doen! het is zeker het geld waard!

 

 

 Nederlands20-08-2011 - 17:35:20sonja

De service is helemaal geweldig! Tas besteld, maar helaas te laat, helemaal uitverkocht. Na 2 dagen een e-mail, er zat toch nog 1 tas in de voorraad. Bedankt, mijn dochter is er heel erg blij mee.

 

 

 Nederlands31-07-2011 - 11:10:55KerdyWat een mooie, overzichtelijke website!
En wat een mooie foto`s van de artikelen, chapeau!
© 2011 - 2021 LEDERTREND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel