Verzendkosten: 

De verzendkosten voor pakketten onder 49,95 euro is standaard 4,95 euro 

Brievenbuspakketten met track & Trace zijn 3,95 euro 

Is de order boven 49,95 euro is verzending GRATIS! 

U ontvangt van ons een track & trace code zodat u uw pakket kunt volgen. 

Voor België kunnen de kosten hoger liggen. Track&trace is ook voor België mogelijk en kost €9. 

Bij een order boven de € 50 euro betaal je geen verzendkosten.
Neem voor de verzendkosten naar andere landen contact op. 

De levertijd is over het algemeen 1-3 dagen 
Het kan voorkomen dat de levertijd iets langer is, dit omdat een artikel op dat moment even niet voorradig is. Dit laten wij altijd zo spoedig mogelijk weten via mail. 

Mocht er een artikel niet op voorraad zijn waardoor de levertijd verlengt wordt, zullen we u op de hoogte brengen. 

Retourneren

Standplaats: Mocht u onverhoopt toch een klacht of een probleem ondervinden aan het product dan kunt u ten alle tijden terugkomen naar onze standplaats en wij zullen dan de klacht of het probleem binnen de garantie oplossen. Ook als uw tas toch net niet de kleur of afmetingen heeft die u verwacht had, dan doen wij daar niet moeilijk over, ook deze kunt u omruilen, mits de kaartjes en verpakking intact zijn. 

Webwinkel: Heeft u een artikel gekocht via onze webwinkel en is dit niet wat u zocht dan kunt u het artikel retourneren binnen 14 werkdagen na uw bestelling, voorafgaand aan een mail naar f.lederwaren@kpnplanet.nl De kosten van het retourzenden komen voor uw eigen rekening. 

Na ontvangst van de retourzending zal het orderbedrag inclusief de verzendkosten binnen 7 werkdagen teruggestort worden op uw rekening. 

U kunt de artikelen niet retourneren als de artikelen gebruikt/beschadigd zijn; vermissing van de originele verpakking, labels; het artikel in de opruiming/acties/sale is gekocht.

Mocht een artikel onverhoopt binnen korte tijd stuk gaan mag deze geretourneerd worden voor reparatie, mits er zorgvuldig met het product is omgegaan. Hierbij worden de retourneer kosten betaald en kun je kiezen voor reparatie/vernieuwing van het product.
Of terugstorting van het aankoopbedrag.

Neem in deze situaties contact op via  f.lederwaren@kpnplanet.nl

Retouradres: 

Ledertrend
Brilduikerhof 4
2623NT Delft (geen bezoekadres)

 

Bij retournering en keuze voor terugbetalen, wordt het bedrag binnen 14 dagen met dezelfde betaalmethode teruggestort op je rekening. 

© 2011 - 2022 LEDERTREND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel