Algemene voorwaarden

Prijzen:

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief de verzendkosten. Alle prijzen op de webshop www.ledertrend.nl zijn vrijblijvend. Aanbiedingen gelden niet automatisch voor nabestellingen die zijn geplaatst. Producten uit de sale kunnen niet worden geretourneerd. De prijzen zijn onder voorbehoud van drukfouten. Kortingsbonnen/codes gaan niet samen in combinatie met speciale aanbiedingen. 

Betaling:

U kunt betalen door middel van: overboeking, iDeal of Mr Cash (België)

Indien blijkt dat een artikel onverwachts niet leverbaar is zal dit per email aan u meegedeeld worden. U kunt de bestelling annuleren of een ander artikel uitzoeken voor hetzelfde of een hoger bedrag. Wij achten ons niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten die verzonden worden door het postbedrijf. Nadat een artikel op de post is gedaan zijn wij niet meer verantwoordelijk voor het artikel. Als het pakket is afgeleverd aan de klant ligt het risico voor beschadiging bij de klant. 

Verzendkosten:

De verzendkosten zijn 4,95 euro voor pakketpost tot 10 kilo.

Voor briefpost gelden andere tarieven en dat ligt aan het gewicht van het pakketje.

Briefpost rond 100 gram ligt op 2,00 euro, 250 -500 gram op 3,45 euro op voorwaarde dat het pakket door de brievenbus past.

Bij een bestelling vanaf  50,00 euro betaald u geen verzendkosten.

De verzendkosten zijn bij retourneren voor uw eigen rekening. 

Retourneren:

Is een artikel toch niet wat u zocht, kunt u deze retourneren binnen 14 werkdagen na de verzend datum van uw geplaatste bestelling. Voorafgaand aan een mail naar f.lederwaren@kpnplanet.nl De kosten van het retourzenden komen voor uw eigen rekening. Na de ontvangst van de retourzending zal het orderbedrag inclusief de verzendkosten binnen 7 werkdagen teruggestort worden op uw rekening. Wij zijn niet verantwoordelijk voor langere overboekingsperioden door problemen met de bank. U kunt de artikelen niet retourneren als de artikelen: gebruikt/ beschadigd zijn; vermissing van de originele verpakking, labels; het artikel in de opruiming/acties/sale is gekocht. 

Privacy:

We proberen zo voorzichtig mogelijk met uw gegevens om te gaan en zullen ze dan ook niet aan anderen verstrekken. 

Klachten:

Heeft u een klacht die betrekking heeft op onze diensten en/of artikelen kunt u per email contact met ons opnemen: f.lederwaren@kpnplanet.nl  Uw klacht zal zo snel mogelijk worden onderzocht. We zullen dan proberen om tot een zo goed mogelijk passende oplossing te komen.